Om meg

Jeg liker godteri, naturen, bøker, snøkuler, høsten, Marilyn Manson, regnværsdager, folk som er litt annerledes, klesvask, skrekkfilmer, halloween, mørket, sene kvelder, besteforeldre, god lyd, dikt, levende lys, lavt volum på radioen, gode venner, kjærlighet på pinne, det sekundet når flyet tar av, dype samtaler og fossefall.

20171121_105937

Hei hei!
Navnet mitt er Lilith Ravn, jeg er 25 år og bor sammen med samboer, katt og akvarium i en leilighet utenfor Oslo.

Jeg opprettet min første blogg for 8 år siden, og har siden da vært innom flere plattformer før jeg slo meg til ro her på wordpress for ca. 7 år siden. I begynnelsen blogget jeg veldig mye om diagnosene mine; ADHD, selvskading og selvmordstanker, og fokuserte tungt på hverdagen som psykisk syk. Jeg har også slitt lenge med aggresjonsproblematikk, depresjoner og angst, og delte en periode uhemmet rundt dette. Jeg har opplevd mye i livet som har satt spor i meg, og hver dag er annerledes fra den forrige. Per i dag gjør jeg så godt jeg kan for å beholde et godt humør, sloss meg gjennom de tunge dagene og kjempe videre for å nå målene mine.
Jeg blogger fortsatt  en del om psykisk helse og min egen hverdag som syk, men bloggen min har ikke lenger hovedfokus på psykisk helse.

Jeg jobber som teamleder og sitter som styremedlem i UngHjelp.
UngHjelp jobber for å spre informasjon og fjerne tabu rundt psykisk helse, vi deler ungdommers historier og erfaringer på våre nettsider, står på stands og holder foredrag. Vi driver også en chattetjeneste, Ungdomshjelpen, som er åpen hver tirsdag, torsdag og søndag. Her snakker vi med ungdom om psykisk helse, mobbing, vanskelige følelser og andre ting de måtte ha på hjertet. Jeg har vært med siden 2013 og elsker jobben min! Mulighetene jeg har fått gjennom UngHjelp er så mange; jeg har blitt kjent med masse flotte folk, bygget gode vennskap og fått utfordre meg selv på en uendelig liste med ting. Jeg fått lov å hjelpe mennesker som trenger det, jeg har fått bruke erfaringen min til noe positivt og jeg har fått oppleve Stavanger – en helt fantastisk by!
Det å kunne være der for noen, det å kunne være «den personen man selv hadde trengt» er en god følelse!

Ellers bruker jeg mye tid på å skrive, og drømmen er å gi ut bok en dag. Jeg skriver blant annet dikt, korte noveller og dagbok, samtidig som jeg har flere påbegynte bokprosjekter liggende. Jeg har alltid likt å skrive og brukt mye tid på det som hobby, men med årene har tankene rundt skrivingen blitt mer seriøs og jeg har prøvd å fokusere mer på det.
Blant annet bidro jeg i diktboken «Fra spirer til spor» med et av diktene mine, Liten pike i 2013. Året etter, i 2014 delte jeg deler av historien min i boken «La oss snakke om det» skrevet av Signe K Narvesen. Dette er noe av det absolutt største jeg har gjort, og jeg er fortsatt to år senere ganske glad for at jeg ikke fikk enorme mengder oppmerksomhet etter ugivelsen.

Ved siden av bloggen kan dere også følge meg på facebook ved å trykke på boksen dere finner på høyre side av bloggen min.
Jeg er også på instagram – @ladylilithravn

20170917_210858

Jeg tror på mirakler, skjebnen, stjerneskudd, tilfeldigheter, spøkelser, kjærlighet, karma, sjel, troll, alternativ medisin, vennskap, dyrenes betydning, drømmefangere, originalitet, det beste i mennesker, nye sjanser, det neste løftet, egenverdi, selvrespekt, engasjement, Peter Pan og å aldri bli voksen.