1 år og 3 måneder senere….

Og uten noen gjennomførte nyttårsønsker fra 2019. Sånn om noen der ute skulle finne på å lure på det. Ikke har jeg satt noen nye for dette året heller – heldigvis, siden hele 2020 like gjerne bare kunne blitt avlyst en gang for alle 31. desember i fjor.
Men flyttet har jeg gjort – bort fra landet, og nesten inn til byen. Om da Jessheim kan kalles en by med litt ekstra god vilje i disse tider. Så her sitter jeg da, nesten i byen 1 år og 3 måneder senere. Livet er litt annerledes enn det var sist jeg var innom «hjemmet mitt», som WordPress så vakkert har valgt å kalle det som ligger bak kulissene av det du sitter og leser akkurat nå. Mer nøyaktig sitter jeg på kontoret, på en litt for lav puff og strekker meg opp mot tastaturet. Jeg er nemlig ikke en av dem som bare setter laptopen på fanget – jeg vil mye heller se ut som en dvergape på desperat jakt etter den siste bananen i toppen av palmen. Eller noe sånt.

Alt annet til side – corona kom, corona satte seg fast og bestemte seg for å bli værende. Ikke snakk om å gå noe sted her, nei. Hvertfall ikke lenger enn til Sverige. Dersom man ser bort fra Troll-stasjonen da, hvor selv ikke Corona turte å legge turen. Hvem skulle trodd at isolasjon i et totalt øde Antarktis var det en hver nordmann burde brukt tiden sin på i år.
Selv er jeg ikke på Troll – eller på Antarktis. Jeg er nesten på Jessheim, på kontoret på en litt for liten puff, i en slags selvpålagt hjemmekarantene og alt for mye energi både inni og utenpå. Og dermed er jeg altså her igjen, så får vi se hvor lenge engasjementet varer denne gangen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s