Personlige favoritter; matboks og drikkeflaske

20180821_192751

Det har tatt meg mange år å finne en matboks og drikkeflaske jeg faktisk er fornøyd med – selv om jeg fortsatt har et vagt minne om en rosablomstrete sak tilbake på barneskolen, som jeg virkelig elsket.
Men endelig, nesten 26 år gammel, har jeg altså funnet begge deler. På under en måned, til og med.

20180821_192349

Drikkeflaska har jeg kjøpt på Nille, til 100 kroner per flaske. Jeg har en i lyseblå og en i hvit – på den måten har jeg en til varm og en til kald drikke på lengre turer, og ellers mulighet til å bytte på innimellom.
Flaska er 27 centimeter høy, i rustfritt stål og utrolig lett. Den er nesten ikke merkbar om du putter den i sekken eller veska. Den tar 700 ml og holder godt på både kalde og varme drikker over tid, noe som gjør den perfekt på tur.
Som et aldri så lite minus må det dog nevnes at den hvite (som jeg personlig synes er den peneste av dem) har veldig lett for å bli flekkete, og flekkene «gror fast» i flaska så du ikke får vasket den helt ren igjen. Min har, som et eksempel, fått blå merker etter å ha vært i kontakt med den blå flasken i sekken.

Matboksen jeg har forelsket meg i er en nett, liten sak kjøpt hos Ark. Min er grønn, men hva jeg vet får du den i rosa og blå også.
Selve matboksen er i silikon, og sammenleggbar. Uten lokk kan den brukes i mikroen, og den tåler oppvaskmaskin. Sammenlagt er den bare 32 mm, mens den åpen er 210x150x65mm.
Rommene kan fort bli for små for de gjennomsnittlige brødskivene, men for meg som aldri har vært den store brød-personen er denne perfekt. Selv har jeg ofte med meg salater, middagsrester eller lignende i matboksen – og her kommer de to rommene absolutt til sin rett.
Matboksen kommer også med skje/gaffel (gaffel på en side, skje på den andre) som sitter fast i lokket. Veldig praktisk ting å ha, men den er litt tungvint å få ut og sette på plass igjen. Den har et slags «hakk» den må sitte i, ellers faller den bare av igjen – så et lite minus her for en litt tung festemekanisme på gaffelen (som også er i plast), samt for lokket som dessverre er i plast på en matboks hvor resten er silikon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s