Drikkeblogg: IsTe energidrikk med blåbær

Denne drikkebloggen gir meg mulighet til å smake på ting jeg ellers aldri en gang ville sett to ganger på i butikken – denne gangen IsTe energidrikk med blåbær, en limited edition-versjon fra Tine.
Først og fremst er ikke blåbær en favoritt hos meg, jeg er heller ingen stor fan av iste (eller varm te, for den saks skyld) og energidrikk har jeg fortsatt litt opp i halsen etter alle boksene med Burn på barneskolen. Men designet var funkyfresht, som alltid – og den siste boksen i hylla ble med meg hjem.

20180501_204818

Som en første overraskelse viste det seg at Tine har greid å lage en drikke med blåbærsmak som til og med jeg liker – sist noen greide det gikk jeg i fjerde klasse, så det fortjener altså plusspoeng. Jeg gir også plusspoeng for designet, som sagt, og for tilfredsstillelsen det alltid gir meg å åpne korken på flaskene deres. Og så lukter den godt!
På minussiden havner en ganske klissete ettersmak som etterlater meg slimete i munnen etter én slurk, og dermed en ganske kjip følelse av å drikke noe som egentlig har gått litt galt under tappeprosessen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s